About

Uw Telecom Adviseur bestaat uit een team van zeer ervaren en gedreven mensen die elk jaar vele duizenden particulieren en bedrijven adviseren rond hun telefonie en internet marketing. Onze kennis en ervaring in de telefonie sector maak het voor ons eenvoudig  om onze klanten dagelijks  optimaal te kunnen adviseren. Zo geniet onze klanten van de beste oplossingen op de telefoniemarkt. De beste prijzen, packs … worden steeds voorsgesteld.

Uw Telecom Adviseur ook voor zelfstandingen

Bent u zelfstandige of zoekt u oplossingen voor uw onderneming (groot of klein) en/  of gaat u verhuizen? Neem contact met ons op.

Wij van Uw Telecom Adviseur luisteren naar u, wij adviseren u, stellen desgewenst oplossingen voor en wij helpen u verder met uw bestelling en volgen deze samen met u op van A tot Z.

Uw Telecom Adviseur is dé vooraanstaande Systeem Integrator gespecialiseerd in hoogtechnologische communicatiesystemen (voice & data) voor politie, brandweer, openbare diensten en industrie. Reeds meer dan 30 jaar zijn wij actief in de wereld van professionele mobiele en draadloze communicatie. Tientallen complexe maatprojecten geven onze expertise in communicatie en automatisatie weer in talloze binnen- en buitenlandse referenties. De factoren snelheid, veiligheid en coördinatie worden bevorderd door gebruik te maken van de juiste communicatiemiddelen.

Om u optimaal te begeleiden, bestaat Uw Telecom Adviseur uit een team van hooggeschoolde medewerkers met ingenieurs- en/of graduaatsopleiding. Bij ons kunt u steeds op een snelle en correcte service rekenen. Ontwikkelingen in eigen beheer: Dankzij de eigen kennis ontwikkelt Uw Telecom Adviseureigen hardware en software voor maatprojecten. Dit laat toe om complete flexibiliteit en perfecte oplossingen te garanderen. Systeem Integrator: Uw Telecom Adviseur levert maat-ontworpen, open gestandaardiseerde en geïntegreerde oplossingen. Value Added Reseller: De bedrijfsfilosofie vanUw Telecom Adviseursteunt op de meerwaarde die wij aanbieden in onze projecten.

Wij leveren niet enkel een pasklaar product uit de doos maar ontwikkelen steeds de beste oplossing aangepast aan uw wensen. Uw Telecom Adviseur- Uw ideale partner.

Iphone reparatie

iPhone reparatie of herstelling gezocht? Zoek niet verder en informeer bij ons naar de mogelijkheden. GLAS en FRAME is een specialiseerde reparatiedienst in Gent van smartphones en tablets die zich voornamelijk toespitst op de reparatie van schermmodules. De firma werd opgericht door Dries Calus in 2014. Door steeds groter wordende vraag naar goedkopere schermreparaties is de zaak ondertussen uitgegroeid tot een onafhankelijk repartiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.