Iphone repair

Iphone repair

Elke reparatie van een mobiele telefoon begint bij iPhone herstellen Gent met een diagnose om het exacte probleem te achterhalen. Glas en Frame is uniek in de Belgische markt in de zin dat we schermmodules volledig demonteren (gebroken glas en frame worden verwijderd) wanneer het LCD nog volledig functioneel is (lees: uw beeld van uw smartphone is nog perfect in orde).

Meer bedrijven actief in iPhone repair

Iphone repair Gent – Glas & Frame

GLAS en FRAME is een specialiseerde reparatiedienst in Gent van smartphones en tablets die zich voornamelijk toespitst op de reparatie van schermmodules. De firma werd opgericht door Dries Calus in 2014. Door steeds groter wordende vraag naar goedkopere schermreparaties is de zaak ondertussen uitgegroeid tot een onafhankelijk repartiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.

Iphone repair hersteldienst

Iedere iPhone reparatie kan bij ons snel gebeuren. Wij herstellen alle modellen die de afgelopen 5 jaar op de markt zijn gekomen, bijvoorbeeld deiPhone X, iPhone 8 (Plus),iPhone 7 (plus), 6s (Plus, S & S Plus), 5 (S, C) …  Voordat wij uw toestel repareren geven wij u een duidelijk beeld van de kosten en zullen wij altijd rekening houden met de dagwaarde van uw toestel. De werktijd hangt van de drukte in de winkel, maar binnen een aantal uur heeft u uw toestel terug.Alleen bij grote schade zullen we iets langer bezig zijn en komt u het toestel het best later ophalen.

iPhone reparatie Antwerpen Voor een vakkundige en snelle iPhone reparatie bent u bij New Phone Repair aan het juiste adres. Voor een gemiddelde iPhone reparatie bedraagt reparatietijd ongeveer 30 minuten. De meest voorkomen de herstellingen zijn het repareren van het scherm, het vervangen van een accu, het verangen van de dockconnector of het herstellen van software. In tegenstelling tot vele andere reparatielocaties hoeft u bij ons geen afspraak te maken. Een uniek concept wat wij hanteren is de ”klaar terwijl u wacht”’ service. U kunt vrijblijvend in een van onze vestigingen binnen lopen en onder het genot van een kopje koffie wachten op uw iPhone reparatie. Binnen 30 minuten staat u weer buiten met een werkende iPhone.

Phonecompany | Repair – Ninove Wij herstellen je defecte Smartphone/Tablet in NO TIME, klaar terwijl U wacht!! Gelieve ons eerst te contacteren om een afspraak te maken. We herstellen zo goed als alle toestellen, vind je jouw smartphone/tablet niet terug, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Welkom bij iLabo Uw herstelling kan op 3 verschillende manieren aangevraagd worden:• U drukt op de knop “maak een afspraak” en volgt de stappen voor een herstelling op 30 minuten.• U neemt telefonisch contact met ons op om een afspraak in te boeken.• U komt eenvoudigweg langs in een van onze herstelpunten en spreekt ter plaatse af omtrent de beschikbaarheid van onze technici.• Wij herstellen uw smartphone, tablet, iMac, Macbook of iPod.• 36 vestigingen verspreid over Vlaanderen, Brussel en Duitsland staan onmiddelijk ter uwer beschikking.• Op elke herstelling die door ons wordt uitgevoerd geven wij 6 maanden garantie.• Alle gebruikte onderdelen zijn van de beste kwaliteit. Wij gebruiken dan ook enkel “A-Parts”

Fixit Aalst | Reparatie en herstel Iphone, Samsung, Ipad, Ipad-mini Is uw smartphone gevallen? Is het scherm van uw tablet gebroken? Wij herstellen uw toestel met originele onderdelen. Dankzij onze uitgebreide vakkennis kunnen we snel een correcte diagnose stellen en bieden we een jaar garantie op onze herstellingen. Bij ons krijgt u de beste prijs/kwaliteitsgarantie en” no cure, no pay”. U betaalt ook geen bestekkosten. Onze herstellingen zijn stofdicht en goed gelijmd, zodat u niet merkt dat het scherm vervangen is. Bij ons kan u op eenvoudige aanvraag ook een vervangtoestel krijgen, dat is onze extra dienst voor tevreden klanten!