Tijdschrijften vergelijken

Magazines Online Losse Tijdschriften Bestellen. Daarnaast gaat er veel aandacht uit naar firmware updates, ook worden er geregeld tips & trucs gepubliceerd over de nieuwste Samsung smartphones. Techtastic Technologie, nieuws, advies en mobileTechtastic werd opgericht in 2012, deze zelfstandig opererende site biedt een leuke mix aan artikelen. Variërend van smartphones, tablets en elektronica nieuws, afgewisseld met berichtgeving over games en spelconsoles.

Tijdschrijften vergelijken

Num, Rush Het laatste technologie nieuwsNum, Rush is actief sinds 2012 en maakt onderdeel uit van uitgeverij Ok Go Media. De site rapporteert over smart technologie en innovatie, met uiteenlopende onderwerpen van smartphones en smartwear tot maatschappelijke issues, waaronder cybercriminaliteit – lifehacks. Ook de automotive industrie komt aan bod. Daarnaast beschikt de site over een review sectie, met testen van diverse elektronische apparaten.

Op de site vind je tal van publicaties over handige en interessante applicaties voor je smartphone of tablet. Ook wordt er aandacht besteed aan de nieuwste smartphone modellen. Behalve toestel informatie biedt de site ook een review sectie, alsmede tips & tricks en een koopadvies wijzer. GSMInfo Mobiele telefoons vergelijken, Sinds 2008 kun je op GSMInfo de prijzen van telefoons vergelijken, dit geldt voor losse toestellen, maar ook voor telefoon abonnementen en sim-only abonnementen.

Daarnaast biedt de Keuze Hulp een duidelijk overzicht van telefoons per prijsklasse of categorie. Mobiel Kopen Smartphone abonnementen vergelijkenMobiel Kopen is online sinds 2010 en opereert als een zelfstandige website. Via de geavanceerde prijsvergelijker kun je de prijzen van tal van mobiele telefoons vergelijken, evenals abonnementen – tijdschrift. Behalve toestelinformatie en vergelijkingen van telefoons biedt de site ook handige tips, een blog en het laatste nieuws over de continue in beweging zijnde telecom wereld.

Nederlands Tijdschrift Gezocht? Hier Staan Ze!

De site publiceert over uiteenlopende technologie onderwerpen, variërend van smartphones en tablets tot gadgets en alles over internet. Ook biedt Apparata verschillende lijstjes met Top 5 en Top 10 onderwerpen, denk aan game toppers, de meest gedownloade films en het beste Netflix aanbod. Tablets Magazine Tablet nieuws, reviews en abonnementen, In 2010 werd Tablets Magazine gestart, als onderdeel van het MCP Network, ook wel bekend als FWD Media.

Op Tablets Magazine vind je alle informatie over tablet computers, ook wordt er aandacht besteed aan accessoires, besturingssystemen, apps en product reviews. Nieuwe Mobiel Vergelijk telefoons en abonnementenNieuwe Mobiel is een zelfstandig opererende website dat in 2002 werd opgezet als product- en prijsvergelijker van mobiele telefoons. Vandaag de dag kun je ook de specificaties en prijzen vergelijken van tablets en wearables. Nu bij aankoop van een jaarabonnement een  J-Line Lantaarn kaars van J-Line gratis.

Ook is er een handige Keuze Hulp beschikbaar. Mocht je naar aanleiding van deze Top 25 vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de redactie via het contact formulier. Met dank aan de Ahrefs analysetool voor de database gegevens. – De mooiste mode tijdschriften van Nederland.

Spreek uit als: ge*-tsjut (*klank van de ‘g’ zoals in ‘Gordon’) Een klein (elektronisch) apparaat met een mooi of grappig uiterlijk en/of een innovatieve werking. Heerlijke tijdschriften voor haar. Op de computer is een gadget een klein programmaatje met een specifieke functie dat kan draaien zonder eerst een ander programma te hoeven starten. Denk aan een kalender of een klokje op uw Bureaublad. Online lifestyle magazine.

Het Grootste Travel & Lifestyle Magazine

In Windows 7 kunnen gadgets worden opgeroepen door met de rechtermuisknop op een vrije plaats op het Bureaublad te klikken. Er verschijnt dan een keuzemenu. Microsoft is na Windows 7 gestopt met het aanbieden van de Gadgets. Het bleek dat de Gadgets een doelwit waren voor hackers en daarom niet helemaal veilig te gebruiken zijn.

ICT&health wordt door en onder auspiciën van de leden van de redactieraad (RR) samengesteld. Deze bestaat o. a. uit beleidsmakers, medici, wetenschappers, patiënten en deskundigen uit binnen- en buitenland.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) heeft contacten met verschillende vaktijdschriften en heeft voor haar leden aantrekkelijke kortingen bedongen op de abonnementsprijs – Tijdschrift kopen? De leukste tijdschriften vind je hier. Korting kan zelfs oplopen tot 100%! Voor het abonnement van jouw keuze raadpleeg je de onderstaande tijdschriftenlijst en kijk je hier voor eventuele voorwaarden. Wil je een abonnement nemen op een vaktijdschrift, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de uitgever.

Meer informatie 070 3919 900 30% Aandrijftechniek Aandrijftechniek informeert over ontwerp, constructie, onderhoud en toepassing van componenten en systemen voor overbrenging, zowel mechanisch, hydraulisch, elektronisch als pneumatisch, en de daarbij behorende besturing (meet- en regelapparatuur) alsmede hulpcomponenten (w. o. sensoren). Aandrijftechniek verschijnt tien keer per jaar. Voor een abonnement kunt contact opnemen via of 088-2944700.

Online Magazine

Applicatie- en bedrijfsrapportages en interviews combineert de redactie met vaste onderwerpen zoals aandrijftechniek, besturingstechniek, motion control, industriële netwerken, industrial maintenance en productieautomatisering (Tijdschrift kopen? De leukste tijdschriften vind je hier). 25% AG Connect AG Connect is hét onafhankelijke IT-platform voor alle IT-professionals in Nederland. In AG Connect komen de krachten van de titels Automatisering, Gids, Informatie en IT-Infra samen.

Ontwikkelingen, innovaties, achtergronden, inzichten – alles waarmee je als IT-professional verder komt! Online én met een prachtig nieuw magazine. Voor een abonnement kunt contact opnemen via https://abonneren. Voor leuke 40+ vrouwen met stijl. agconnect.nl/abonnement/connect-tb-kivi. 30% Architectuur, NL De wereld van de architect verandert en Architectuur, NL verandert mee. Architectuur, NL laat zien welke ontwikkelingen architectuur in deze tijd doormaakt.

Architectuur, NL staat daarbij midden in uw wereld en is daarom een bron van inspiratie (Het grootste travel & lifestyle magazine). Het vakblad steunt op de pijlers Ondernemen, Kennis, Projecten, Talent en Inspiratie. Voor een abonnement kunt u contact opnemen via abonneren@eisma. nl of 088-2266647. 35% Automobiel Management Automobiel Management is hét vakblad voor professionals in de autobranche.

50% Automotive Werkplaats Automotive Werkplaats richt zich op een zeer brede doelgroep, heeft de hoogste oplage en derhalve een enorm bereik. Het blad, dat haar 19e jaargang in gaat, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige titel. Codewoorden met betrekking tot de redactionele formule zijn: toegankelijk, praktijkgericht, breed geïnformeerd en royaal met marktcijfers.

Fashion, Beauty, Shopping, Design, Lifestyle, Culinair & Meer

Voor een abonnement kunt u contact opnemen via info@mobilitymedia. nl. 40% Automatie – PMA IA-vakblad voor Nederland en België met alle ontwikkelingen op het gebied van industriële en productautomatisering, informatisering, procestechniek en instrumentatie, rug-aan-rug met PMA, vakblad voor productietechniek, machinebesturing, automatisering, sensoren en actoren. Voor een abonnement kunt u contact opnemen .

 

 

Comments are closed.